1e keer NSA de Greiden 2020

Vandaag 9 september 2020 was het dan eindelijk weer zover. De eerste NSA in anderhalf jaar stond op het punt van beginnen. Het was 14:15 toen ik samen met juf Petra het plein op kwam lopen om het “vuur water spons” voor te bereiden en direct kwamen er enthousiaste kinderen naar ons toe of we al konden beginnen, super tof!!

Om half 3 was het dan eindelijk zover, we konden beginnen. De aanmeldingen via de site waren 10 kinderen, maar toen ik ging tellen kwam ik toch zeker 2 1/2 tot 10…….Het was een aantal ouders niet gelukt om zich in te schrijven maar waren wel gekomen met de vraag of ze toch hun zoon of dochter mee mochten laten doen. Natuurlijk mag dat, maar voor volgende weken is inschrijven wel verplicht….

Om half 3 alle kinderen verteld en uitgelegd wat we gingen doen, de groep in tweeën verdeeld en gaan met die banaan…….Elk kind dat er was, en dat waren er 28 in alle leeftijden van 4 tot 12, gingen vol voor de winst. Super om te zien. Ik heb genoten van alle kinderen met ontzettend grote glimlachen op hun gezichten. Na het eerste potje, wat wel 15 minuten duurde, was de winst voor mijn groep, het tweede potje ging ook naar ons en het derde potje ging naar de groep van juf Petra.

Na het derde potje was het alweer vijf voor half vier en tijd om op te ruimen en af te sluiten. De kids bedankt voor hun aanwezigheid en deelname en verteld wat we volgende week gaan doen.

Iedereen moet zich weer inschrijven om mee te kunnen doen. Inschrijven kan via onze site: www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl/

Juf Petra en ik willen alle kinderen, en natuurlijk ouders en oma’s die aan het kijken waren,  die mee deden met NSA ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme en hopelijk tot volgende week.

 

Met vriendelijk groet,

Juf Petra en meester Niels

NEEM CONTACT OP

Neem contact op met Niels via de onderstaande gegevens:

- Email [email protected]

- Telefoon 06-57934138