Thuisgym game 12 days to save the world

De missie

De wereld is in de greep van het COVID-19 virus, mensen zitten thuis in de lockdown en zijn bang om besmet te raken met het virus. 

Maar gelukkig lijkt hier een einde aan te komen. Een groep slimme wetenschappers heeft een vaccin gemaakt! Ieder land wil zo snel mogelijk het vaccin ontvangen en gebruiken voor haar eigen inwoners. Dit moet snel, want na 12 dagen zal het virus muteren en is het vaccin van de wetenschappers niet meer bruikbaar.

 

Het verspreiden van het vaccin naar iedere stad over de wereld is alleen best lastig. Ieder land is anders en kent zijn eigen uitdagingen.

Ieder land roept daarom dappere jonge inwoners op om in actie te komen en te helpen om het vaccin te verspreiden. Help jij ook mee? De wetenschappers helpen je op weg, dwars door iedere uitdaging heen. Lukt het jou om alle missies te volbrengen en zo de wereld te redden binnen 12 dagen? Dan wacht er een mooie beloning op je in het geheime lab van de wetenschappers.

Onder alle deelnemers die het geheime lab bereiken, verloten we gratis tickets voor een pretpark in Friesland met het gezin. 

Geniet van deze wereldreis en dit actieve avontuur!

Praktische informatie

De game is ontwikkeld voor leerlingen uit de groep 5 t/m 8. Leerlingen in groep 3/4 kunnen meedoen onder begeleiding van een ouder. De game speel je in de Seppo app. Dit is niet onze eigen app, daarom wijzen we je op de privacyverklaring van de leverancier van de app. De app is gratis te downloaden op je eigen smartphone of tablet.

Iedere basisschool heeft zijn eigen missie. Wie is de beste geheime agent?

Start de game

Veelgestelde vragen

  • Smartphone of Tablet
  • Wifi
  • Ruimte om te bewegen (in huis of in de tuin)

We verloten gratis tickets voor een Fries pretpark onder de spelers die de game uitspelen.

Contact met de spelleider

Heb je vragen aan de spelleiding? Neem dan contact op via email.