Thuisgym game Speeltuin Challenge gemeente Heerenveen 2021

De missie

Samen lekker sporten en bewegen in de gymzaal, dat voelt al weer heel lang geleden.  Gelukkig is dit weer mogelijk!

Ook willen we als gym meesters en juffen je blijven aanmoedigen om in je vrije tijd lekker te bewegen. Naast de gymzaal en het sportveld is natuurlijk de speeltuin een plek om lekker en gezond in de buitenlucht te spelen. We dagen je dan ook uit om mee te doen met de Speeltuin Challenge!

Je strijd als school tegen andere scholen. De school met de meeste spelers die de challenge hebben volbracht t.o.v. het totaal aantal leerlingen op school, wint een bijzondere prijs!

Hoe kan ik meedoen?

De game is ontwikkeld voor leerlingen uit de groep 1 t/m 8. Leerlingen in groep 1 t/m 4 kunnen meedoen onder begeleiding van een ouder. De game speel je in de Seppo app. Dit is niet onze eigen app, daarom wijzen we je op de privacyverklaring van de leverancier van de app. De app is gratis te downloaden op je eigen smartphone of tablet.

Om te kunnen spelen, heb je de inlogcode van jouw school nodig. Deze heb je als het goed is ontvangen van jouw juf of meester. Mocht je deze nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met jouw school.

Veelgestelde vragen

  • Een fiets.
  • Een bal.
  • Een meetlint of rolmaat.
  • Een plastic zak.
  • Handschoenen.
  • Stoepkrijt (eventueel)
  • Telefoon met internet en GPS-functie.

Door met zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen van jouw school de challenge te voltooien. De school met het hoogste percentage uit gespeelde games ten opzichte van het totale leerlingaantal, wint!

Twee maanden lang, een supervette pannakooi bij jouw op het schoolplein!

Open dit bestand om te lezen hoe je de game zonder internet kan spelen.
Deze game is zonder GPS locaties en gewoon thuis met WIFI te spelen.
Zo kunnen ook kinderen zonder mobiel met internet de game spelen.
Het nadeel is alleen wel dat deelname aan deze game niet meetelt voor de hoofdprijs.