Eerste Scoren voor Gezondheid Boks uitgedeeld bij Odensehuis Heerenveen

Samen Scoren voor Gezondheid. Een leven lang! Een grote missie. Samen gaan we ervoor.
Bewegen is goed, meer bewegen is beter! Sta vaker op of wissel van houding en voeg extra beweegmomenten toe aan je dagelijkse leven. Dit zijn de landelijke beweegrichtlijnen die aangeven hoeveel beweging nodig is voor een goede gezondheid, van jong tot oud.

Gezond zijn, je gezond voelen en zin in het  leven hebben is van groot belang. Voor jezelf en voor onze samenleving.  Daarom doen we er als gemeente alles aan om inwoners te ondersteunen om gezonde keuzes te maken. Dit doen we door aandacht te schenken aan voeding, beweging en geestelijke gezondheid.

We geloven in een toekomst waarin iedere inwoner zoveel mogelijk regie over eigen gezondheid en geluk heeft en aandacht voor die van een ander. We kijken met een bredere kijk op gezondheid. Vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

In deze Scoren voor Gezondheid Heerenveen boks vindt je allerlei hulpmiddelen. Die hulpmiddelen bieden we aan om met elkaar aan de slag te gaan met alle zes dimensies van het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Met beweegkaarten en wekelijkse filmpjes vanuit de buurtsportcoach, gaan we in de gemeente met elkaar in beweging, zoeken de ontspanning op en gaan we samen op ontdekking naar meer kennis over Positieve Gezondheid. Bewegen is goed, samen meer bewegen is beter.

Samen Scoren we voor een Positieve Gezonde gemeente Heerenveen, doe jij ook mee!

NEEM CONTACT OP

Neem contact op met Lowise via de onderstaande gegevens:

- Email lowise@scorenvoorgezondheidheerenveen.nl

- Telefoon 0615641399