Adventure Run Heerenveen 2018 voor VO

OutdoorNL

Marcel

[email protected]

085-3035668

Doelgroep

Voortgezet onderwijs:
OSG Sevenwolde, Bornego College, Nordwin College, Kei College

Groep / Groepen: klas1

Beschikbaarheid: 250 teams

Omschrijving:

De ultieme afsluiting van de Nationale Sportweek 2018; beleef als team van 4 personen (12-16 jaar) 10 uitdagende challenges, middenin het bos van Oranjewoud. Navigerend met je eigen smartphone dagen we je uit om in 2 uur tijd zoveel mogelijk challenge-punten te verdienen!

Voor alle 1e jaars leerlingen van de 4 Heerenveense schoolinstellingen organiseren we dit unieke evenement i.s.m. de L.O. vaksecties.

Kies zelf welke challenges je als team aan wilt gaan, en op welk niveau (easy, medium of hard) om de 2 uur tijd zo goed mogelijk te benutten. Deze ultieme mix van een #trailrun, #obstacle/ survivalrun, traditionele & trendsport- #challenges, en #proeven uit Expeditie Robinson dagen jouw team uit om samen tot het uiterste te gaan.

7 van de 10 challenges maken we op voorhand bekend. De rest is nog een verassing.

Als voorbereiding organiseren we bij iedere deelnemende school een uitdagende clinic zodat iedereen goed voorbereid kan zijn aan de start.

Aanmelding voor dit evenement op 28 september kan alleen gedaan worden door een L.O. vakleerkracht uit de Gemeente Heerenveen. Wil je in het weekend meedoen op 29 september? Maak dan kans op 1 van de gratis 150 tickets die de gemeente ter beschikking stelt.

Klik hier voor meer info over de verschillende challenges op de website van organisator OutdoorNL.

Organisatie: OutdoorNL (Adventure Run Serie)Sportstad Heerenveen en Heerenveense sportaanbieders.