Athletic Challenge Heerenveen 2020

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, OBS de Optimist, CBS de Burcht,
OBS het Slingertouw, CBS Spring!, OBS Route 0513, OBS Albertine Agnes school, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, OBS Ekke de Haan school, GBS Futura, Sint Jozef school, OBS Akkrum, Ds. Hasperschool, OBS de Boarne, De Buitenkans, CBS de Finne, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, CBS Wybrandischool, OBS Tjongerschool, OBS van Maasdijk school, SWS de Nijewier, OBS Op e Grins, J.B. Kanschool, OBS de Feart, OBS de Compagnon school, CBS de Pream, CBS de Hoeksteen, SBO it Oerset, SBO Meester Duisterhoutschool


Groep / Groepen: 3, 4, 5, 6


Omschrijving

Athletic Challenge Heerenveen 2020

Op woensdagmiddag 25 maart organiseert atletiekvereniging AV Heerenveen en ScorenVoorGezondheid Heerenveen, de tweede editie van Athletic Challenge Heerenveen.

Een leuke atletiek sportmiddag op de atletiekbaan van AV Heerenveen voor kinderen uit groep 3 t/m 6. De middag zal na ontvangst beginnen om 14:45 met een gezamenlijke warming-up en estafette, vervolgens gaan de teams verschillende onderdelen doen zoals: vortex werpen, kogelstoten, hordelopen, hurk hoogspringen en verspringen. De middag zal uiteindelijk rond 17:15 eindigen met de uitreiking van het atletiek diploma. Kortom, een echte atletiek beleving!

Opgeven kan tot en met vrijdag 20 maart. Een team dient uit minimaal 5 kinderen (jongens en meiden gemixt) en maximaal 8 kinderen van groep 3/4 OF 5/6 te bestaan, een combinatie tussen beide leeftijdsgroepen is niet mogelijk, aangezien er een groep 3/4 categorie en groep 5/6 categorie zal zijn. Bij opgave van meerdere teams, delen wij de teams per categorie in als bijvoorbeeld: Hoeksteen 1, Hoeksteen 2, Hoeksteen 3 etc.

Ook moet elk een teambegeleider (18+) hebben die verantwoordelijk is voor het noteren van de scores en het door wisselen van onderdeel. Na de aanmelding van elk team, zal er tijdens de warming-up van de kinderen nog een korte instructie zijn voor alle teambegeleiders.

Check dit filmpje om te zien hoe zo’n gave atletiek sportdag er uit ziet: https://youtu.be/Ls97Uc8ehig

 

Materiaal

Kledingvoorschriften:

Warm (thermo) en sportief gekleed , kijkend naar het weer van die dag.

Goed schoeisel om op te kunnen rennen (geen noppen).