Athletic Champs Heerenveen

Buurtsportcoach Sybren Bouma

Sybren

[email protected]

06-82514712

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, CBS de Roerganger, Sint Jozef school, De Buitenkans, OBS Skoatterwiis

Groep / Groepen: 3, 4, 5, 6

Beschikbaarheid: 200

Omschrijving:

Athletic Champs Heerenveen

Op woensdagmiddag 20 Maart organiseren derdejaars CIOS studenten Mart v/d Wal en Wouter Beenen in samenwerking met AV Heerenveen en ScorenVoorGezondheid Heerenveen, de Athletic Champs Heerenveen.

Een leuke atletiek sportmiddag op de atletiekbaan van AV Heerenveen voor kinderen uit groep 3 t/m 6. De middag zal na ontvangst beginnen met een gezamenlijke opening en estafette, vervolgens gaan de teams verschillende onderdelen doen zoals: vortex werpen, discus werpen, horde lopen, hurk hoogspringen en verspringen. De middag zal uiteindelijk rond 16:30 eindigen met een echte ‘stadioncross’ en de uitreiking van het atletiek diploma. Kortom, een echte atletiek beleving!

Opgeven kan tot en met vrijdag 15 Maart. Een team dient uit minimaal 5 kinderen en maximaal 10 kinderen van groep 3/4 of 5/6 te bestaan, een combinatie tussen beide groepen is niet mogelijk, aangezien er een groep 3/4 categorie en groep 5/6 categorie zal zijn.

LET OP! Dit evenement is specifiek beschikbaar voor de onderstaande scholen, bij te weinig deelname, zullen ook andere scholen worden toegelaten:

  • OBS Het Vogelnest
  • CBS De Roerganger
  • De Buitenkans
  • De Sint Jozefschool
  • OBS Skoatterwiis

Materiaal:

Kledingvoorschriften:

Warm (thermo) en sportief gekleed , kijkend naar het weer van die dag.