Beachvolleybal clinic voor het Basisonderwijs (onder schooltijd) 2019

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, OBS de Optimist, CBS de Burcht,
OBS het Slingertouw, CBS Spring!, OBS Route 0513, OBS Albertine Agnes school, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, OBS Ekke de Haan school, GBS Futura, Sint Jozef school, OBS Akkrum, Ds. Hasperschool, OBS de Boarne, De Buitenkans, CBS de Finne, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, CBS Wybrandischool, OBS Tjongerschool, OBS van Maasdijk school, SWS de Nijewier, OBS Op e Grins, J.B. Kanschool, OBS de Feart, OBS de Compagnon school, CBS de Pream, CBS de Hoeksteen, SBO it Oerset, SBO Meester Duisterhoutschool


Groep / Groepen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Beschikbaarheid: 30

Omschrijving:

Op maandagochtend 3 en dinsdag 4 juni organiseren wij, Sportstad Heerenveen, samen met gemeente Heerenveen, Sportworx en ’n Gouden Plak een beachvolleybal clinic voor het basisonderwijs.

Net zoals in 2018 komt ook dit jaar weer de Eredivisie Beachvolleybal Tour naar Heerenveen. Naast het verwelkomen van de toppers in het weekend, krijgen de scholen in Heerenveen weer de mogelijkheid om zich in te schrijven voor leuke clinics (Tijdens schooltijd).

De beschikbare tijden zijn van 9:00 tot 13:00 op maandag- en dinsdagochtend.

Lijkt het je leuk om samen met je klas/school te beachvolleyballen en  de basistechnieken van beachvolleybal te leren? Schrijf je dan NU in. Voor deze clinic zijn er geen inschrijvingskosten, dus wees er snel bij want VOL = VOL!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met:

Rinske Schoenmaker
[email protected]

Materiaal:

Sportkleding