Clinics beachvolleybal tijdens Eredivisie Beachvolleybal Tour 2022 (BO)

Doelgroep

Basis onderwijs:
CBS Spring!, CBS Wybrandischool, CBS de Burcht,
CBS de Finne, CBS de Hoeksteen, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, De Buitenkans, Ds. Hasperschool, GBS Futura, OBS Akkrum, OBS Albertine Agnes school, OBS Ekke de Haan school, OBS Route 0513, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, OBS Tjongerschool, OBS de Boarne, OBS de Compagnon school, OBS de Feart, OBS de Optimist, OBS het Slingertouw, OBS het Vogelnest, OBS van Maasdijk school, SBO Meester Duisterhoutschool, SBO it Oerset, SWS de Nijewier, Sint Jozef school, it Bûtenplak, Overigen


Groep / Groepen: 4, 5, 6, 7, 8


Omschrijving

Leuk dat je jouw school/klas wilt aanmelden voor de beachvolleybal clinics op het unieke beachcourt in het centrum van Heerenveen!

Sportstad Heerenveen (Sportvoorzieningen BV) organiseert in samenwerking met Sportworx en Regio Heerenveen ’n Gouden Plak voorafgaand aan het eredivisieweekend op 18 en 19 juni kosteloos clinics beachvolleybal voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.  

Op donderdag 16 juni en op vrijdag 17 juni is er de mogelijkheid om jouw schoolklas deel te laten nemen aan beachvolleybal clinics. Per school mogen er meerdere schoolklassen zich aanmelden. Inschrijven kan vanaf groep 4.

Aanmelden voor deze activiteiten kan tot en met woensdag 08 juni 2022. 

Bekijk voor beschikbaarheid

Locatie
De clinics vinden dit jaar allemaal plaats op het speciaal aangelegde centercourt op het gemeenteplein.

Mocht jij nu niet jouw klas willen aanmelden voor een clinic, maar juist een eigen gymles willen organiseren op de beachvelden? Dit kan ook! De velden van Sportstad Heerenveen zijn hiervoor beschikbaar gesteld. Wil je hier gebruik van maken? Mail dan naar rinske@ngoudenplak.nl.

Materiaal

Kleding
Draag tijdens de training gemakkelijke/sportieve kleding. Een (korte) trainingsbroek met een shirt. Beachvolleybal gebeurt op blote voeten, schoenen zijn dus nu niet nodig.