De Derde Helft online bijeenkomst

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 55+


Omschrijving

Aanstaande donderdag is het zover! Dan organiseert het Ouderenfonds de eerste online bijeenkomst over De Derde Helft. Zin om digitaal deel te nemen?

  • Datum: donderdagochtend 9 december
  • Tijd: 09:30 – 10:45 uur

Tijdens de sessie presenteren we de resultaten uit het onderzoek naar hoe 55-plussers hun deelname aan De Derde Helft beleven. Daarnaast gaan we in groepen met elkaar in gesprek over de thema’s.

Er zijn drie thema’s waaruit je kan kiezen:

  1. Ik wil graag een Derde Helft starten. Welke stappen moet ik doorlopen?
  2. Levensthema’s als verlies van gezondheid of partner spelen een rol in het zetten van de stap naar De Derde Helft. Hoe kan een vereniging hier meer op inspelen?
  3. Hoe ga je als Ouderencommissie binnen een vereniging aan de slag? Wat heb je nodig, hoe organiseer je de benodigde financiering, hoe pak je de communicatie aan richting deelnemers?

Ps. Zorg ervoor dat je tijdens de online sessie drie voorwerpen paraat hebt liggen in de kleuren rood, oranje en groen. Het mag alles zijn: van een pen of boek tot aan een stuk fruit of koffiemok. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je wat we precies gaan doen.

Via deze link kom je in de online bijeenkomst

De bijeenkomst start om 09:30 uur. Vanaf 09:15 uur kun je inbellen om te testen of de techniek meewerkt. Mocht je tegen technische problemen aanlopen, neem dan contact op met Mica, onze technische ondersteuning, via 0297-50 06 04.

Materiaal