Finaledag Heerenveense Sprint Challenge 2021

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 9, 10, 11, 12


Omschrijving

Inschrijving finaledag  16 juni*

Was jij een van de snelste kinderen tijdens de voorronde bij jou op school? Dan ben je per brief uitgenodigd voor deze finaledag van de Heerenveense Sprint Challenge. Hier kun jij je inschrijven om mee te doen aan deze sportieve middag en kans te maken op de titel: ‘de snelste sprinter van gemeente Heerenveen‘.

Tijdens deze finaledag zal je na een gezamenlijke warming-up, sprinten tegen de winnaars van de verschillende voorrondes. Ook zijn er tijdens de wedstrijden leuke side-events te doen.

Uiteraard zijn er voor de snelste kinderen prijzen te winnen! Ook is er een prijs voor de snelste school, trek je school-shirt dan ook zodat we kunnen zien welke school jij vertegenwoordigd! 🙂

Let op:

Kinderen uit de categorie groep 5/6 starten als eerst en kunnen zich tussen 14:30 en 14:45 aanmelden bij de ontvangsttafel, zit jij in groep 7/8 dan ben je welkom vanaf 15:45 en kun je aanmelden tot 16:00. 

*Dit evenement is onder voorbehoud van alle gemeentelijke COVID-19 regelgeving en kan waar nodig worden uitgesteld tot een later moment.

 

Materiaal

Zorg voor sportieve kleding passend bij het weer. Ook raden we aan om schoenen aan te trekken waarop je goed kan rennen. De hardloopwedstrijden vinden plaats op de hardloopbaan.

Neem ook wat te drinken en/of eten mee om na al dat rennen even bij te tanken.