Gezond Natuur Wandelen

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 18+


Omschrijving

Gezond Natuur Wandelen, buurtsportcoaches gemeente Heerenveen en Caleidoscoop starten weer met de gratis wekelijkse natuurwandelingen in Oranjewoud.

 Voor wie meer wil bewegen, van de natuur wil genieten én van gezelligheid houdt!

Vindt u het leuk om regelmatig met een groep een uurtje langs een groene route te wandelen? Doe dan mee met Gezond Natuur Wandelen! De opzet is elke week, het hele jaar door, een wandeling te gaan maken van een uur door de prachtige natuur van Oranjewoud. De route kan variëren en de wandeling gaat altijd door. Er wordt gelopen in een laagdrempelig tempo zodat iedereen mee kan doen. De start is dinsdags om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij hotel Tjaarda.

Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg kort iets over de natuur. De wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen. Maar iedereen die het leuk vindt om met een groep in een rustig tempo te wandelen is welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er koffie en thee (voor eigen rekening).

Zelf begeleider worden?

Houdt u van wandelen én iets vertellen over wat je onderweg ziet en vindt u het leuk om een groep te begeleiden? Meldt u dan aan als wandelbegeleider. Een of twee keer een uurtje begeleiden per maand zou al heel mooi zijn.

Wilt u meer weten over Gezond Natuur Wandelen neem dan contact op met Liesbeth de Leeuw via: ldeleeuwdegroot@gmail.com Of kijk op  www.gezondnatuurwandelen.nl

Wandel gezellig mee, het is gezond en u steekt ook nog wat op van de natuur.