IJSHOCKEYSCOOL XL IN DE KERSTVAKANTIE

#kerstvakantie

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14


Omschrijving

GEANNULEERD  Door nieuwe corona regels…

 

Kom kennismaken met IJSHOCKEY in de Kerstvakantie!

Dinsdag      28 december van 10.00 tot 12.00 uur

Woensdag  29 december van 10.00 tot 12.00 uur

Donderdag 30 december van 10.00 tot 12.00 uur

Materiaal

Wat heb je nodig?

Als je al schaatsen hebt dan kun die het beste meenemen. Die ben je gewend en weet je zeker dat ze passen. Heb je geen schaatsen, geen nood, wij hebben vele schaatsen in verschillende maten te leen.

Omdat het ijs zo hard is en er met sticks en pucks gespeeld word, is het belangrijk goede bescherming te hebben. Wij hebben alle beschermers, die je nodig hebt te leen voor jou. Zo ben je goed beschermd en zul je je geen pijn doen als je valt. Ook een passende stick hebben wij te leen.

IJshockey is een intensieve sport. Een bidon met water is fijn om water te kunnen drinken tijdens de drinkpauze.

Als je voor het eerst komt is een joggingbroek of trainingspak voldoende om je beschermers over aan te doen. Omdat je het warm gaat krijgen is een dikke trui en jas niet echt nodig.

Als jij je hebt aangemeld is bekend dat je komt. Je kunt dan naar de ijsbaan komen en naar de ijshockeyhal lopen. Aan de rechterzijde, aan het eind van de ijshockeyhal is de IJshockeyScool. Hier kun jij je melden en kun je beschermers gaan uitzoeken. Wij helpen je de juiste beschermers te vinden.

Dan wordt het tijd om de beschermers aan te doen en naar de kleedkamer te gaan. Er zijn voldoende begeleiders om vragen aan te stellen over het aandoen van de beschermers. Kom wel ruim op tijd. Het uitzoeken en aandoen kost meer tijd dan je denkt. Zeker de eerste keer. Als je 45 minuten voor de start van de training er bent is dat voldoende.

Ben je aangekleed en heb je je beschermers, schaatsen en en helm op, dan is het tijd om naar het ijs te gaan.

Op het ijs wordt iedereen verwelkomt in het midden en word je verteld naar welke groep je gaat. Vanaf daar ga je leren schaatsen.

Vind je het helemaal geweldig na 3 lessen dan kun je je aanmelden voor de IJshockeyScool. Een heel jaar kost slechts € 99,00! Beschermers kun je huren van de ijshockeyScool voor € 25,00. Dan heb je je eigen tas met beschermers die je mee kunt nemen.