Inspiratiesessie voor sportverenigingen: Gezonde(re) sportkantine

Doelgroep

Publiekelijk evenement

Leeftijd(en): 18+

Beschikbaarheid: onbeperkt

Omschrijving:

Eén van de meest gestelde vragen die wij van sportverenigingen krijgen is: dalen onze inkomsten niet als we (meer) gezondere producten aanbieden? Terechte vraag! Kiezen voor gezonder betekent echter niet dat de bitterballen en broodjes hamburger geschrapt moeten worden. Er komen juist gezondere keuzes bij. Dus kies ook voor gezonder!

“Dalen onze inkomsten niet als we (meer) gezondere producten aanbieden?”

Uitnodiging
Welke gezondere en lekkere drankjes en snacks kun je aanbieden in de kantine? Hoe maak je iedereen enthousiast voor je gezondere aanbod? En hoe kunnen we ongezonde producten minder ongezond maken? Steeds meer ouders kiezen thuis voor gezondere producten en willen die graag ook terugzien in de sportkantine. JOGG, Team:FIT, gemeente Heerenveen en Sport Fryslân bieden verenigingen in de gemeente Heerenveen een helpende hand om invulling te geven aan het gezondere aanbod in sportkantines. De gezondere keuze moet een makkelijke keuze worden!

Ben jij erbij?
Datum: woensdag 25 september 2019
Tijd: 19.15 – 21.30 uur
Locatie: Heerenveen (definitieve locatie volgt)
Kosten: Gratis

Programma
19.15 – 19.30 uur   Ontvangst
19.30 – 19.40 uur  Welkomstwoord door avondvoorzitter
19.40 – 20.10 uur  Wie is Team:Fit en wat doet Team:Fit?
20.10 – 20.40 uur  Spreker(s): (top)Sporters en voeding
20.40 – 21.20 uur  Interactief programma (ervaringen delen, mini kantinescan*)
21.20 uur                  Afronding van de avond, vervolg bespreken

*Voor het uitvoeren van de mini kantinescan vragen we jullie de volgende zaken mee te nemen: foto van de bar, foto van de producten die je aanbiedt (zoete snacks, hartige snacks, drinken) die in het zicht staan en een (foto van) de prijslijst.

Heb je nog vragen?
Mail: [email protected]
Bel: 06 12 17 04 40

Materiaal:

Voor het uitvoeren van de mini kantinescan vragen we jullie de volgende zaken mee te nemen: foto van de bar, foto van de producten die je aanbiedt (zoete snacks, hartige snacks, drinken) die in het zicht staan en een (foto van) de prijslijst.