Kijken bij Scouting Polaris

Kijken bij Scouting Polaris

Scouting Polaris

Polaris

[email protected]

06-30862086

Doelgroep

Sportsnuffelles / publiekelijk evenement

Leeftijd(en): 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Beschikbaarheid: 60

OMSCHRIJVING:

Scouting Polaris Heerenveen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepenondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Polaris Heerenveen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Polaris Heerenveen zijn we positiefrespecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijke of internationale activiteiten en kampen, om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

Scouting Polaris Heerenveen is op 13 september 2018 opgericht.Programma samenstellen

Materiaal:

Trek stevige schoenen aan en kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan.

Mijn programma

Om mee te kunnen doen moet je eerst aanmelden als ouder/verzorger.


Registreren Log in

Beschikbare activiteiten

Bij Scouting Polaris wordt gewerkt in leeftijdsgebonden groepen (speltakken genoemd): de Bevers (5-7j), de Welpen (7-10j), de scouts (11-15j), de Explorers (15-18j) en de Roverscouts (18-21j). Voor de drie jongste speltakken zijn er kijk-opkomsten beschikbaar. Schrijf je/uw kind in voor de leeftijdsgroep die het beste past.

Locatie: https://g.page/scoutingpolaris?share

Websites: https://scoutingpolaris.nl, https://www.facebook.com/scoutingpolaris/, https://www.instagram.com/scoutingpolaris/

Per speltak doen we wat we normaal ook doen, als deelnemer doe je gewoon mee en is er uiteraard begeleiding aanwezig. Bevalt het, dan mag je nog 2x gratis meedoen. Bevalt het nog steeds, dan kun je (betalend) lid worden. Zie voor de kosten: https://scoutingpolaris.nl/vereniging/kosten


FILTEREN: