Lockdown Workshop JUMP freerun Heerenveen

#kerstvakantie

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12


Omschrijving

Met de plotselinge sluiting van de scholen en BSO’s in week 51, valt er voor veel kinderen een week vol leuke activiteiten weg. Niet alleen de reguliere lessen, maar ook het bewegingsonderwijs vervalt hiermee.

Om ouders een sportief activiteit te kunnen laten aanbieden en kinderen te voorzien in de bewegingsbehoefte, biedt JUMP freerun Heerenveen workshops freerunning aan op dinsdag 21 december, woensdag 22 december en donderdag 23 december. Op deze dagen kan iedereen van 12:00 tot 14:00 deelnemers aan workshops, geschikt voor zowel leden als niet-leden van JUMP freerun Heerenveen.

 

Inschrijven en kosten

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar, of je nou eerder mee hebt gedaan aan een workshop freerunnen of niet. Deelname aan kost €5,- en kan via de volgende link naar het activiteitenformulier: https://fruni.gotgrib.nl/member/selfservice/registration/activiteiten

We hopen jullie te mogen verwelkomen bij één van onze workshops, zodat jullie in de week voor kerst alsnog je energie en plezier kwijt kunnen!

Materiaal

Schone binnenschoenen, comfortabele sportkleding en eventueel een bidon/fles