OMSCHRIJVING:

Hét Heerenveense sportuitje in de herfstvakantie

Wil jij een dag lang in de herfstvakantie je spelcomputer, je boek, of andere bezigheid aan de kant zetten voor een superleuke sportdag? Een positieve ervaring met sport voor ieder kind (& ouder) ui de gemeente Heerenveen, daar gaat het tijdens deze dag om!

10-tallen sportaanbieders uit de gemeente Heerenveen zijn aanwezig om je mee te nemen in het avontuur van hun sport. Heb je zin om mee te doen aan één van de vele workshops zoals trampoline springen, rugby-en, klimmen? Of heb je altijd al eens een rondleiding willen krijgen door het Abe Lenstrastadion? Kom dan naar de Mega Sportdag 2019.

Programma

  • 10:00 uur: Centrale Opening
  • 11:00 uur: Start workshops/ playgrounds* (stel zelf je eigen dagprogramma(s) samen)
  • 15:30 uur: Gezamenlijke afsluiting

*de verplaatsing van de ene activiteit-locatie naar de andere locatie dient een ouder zelf te organiseren met zijn/haar kinderen.

Stel uw dagprogramma(s) samen

Na de centrale opening om 10:00 uur, kunt u jullie sportdag zelf indelen. Er zijn meer dan 100 workshops/ challenges die u worden aangeboden door Heerenveense sportaanbieders en we organiseren daarnaast de meest uitdagende ‘ouder-kind’ challenges.

Volg de 3 stappen:

  1. Klik op de button hieronder om naar de ‘mijn dagprogramma’ pagina te gaan.
  2. Klik hier op ‘registreren’ om een ouder/verzorger account aan te maken. Vul de gevraagde velden in en check uw mail met een link en instructie om zelf een wachtwoord in te stellen.
  3. Log vervolgens in om uw dagprogramma(s) samen te stellen en te bevestigen. Uiteindelijk kunt u ervoor kiezen uw dagprogramma(s) per mail te ontvangen.


Dagprogramma samenstellen

Mijn dagprogramma

Om mee te kunnen doen moet je eerst aanmelden als ouder/verzorger.


Registreren Log in

Beschikbare activiteiten

Meedoen aan activiteiten tijdens de Mega Sportdag? Stel het dagprogramma voor je kind(eren) en jezelf samen! Er zijn 3 type activiteiten; workshops, ouder-kind challenges en playgrounds die je kunt toevoegen aan ‘mijn dagprogramma’ voor jou en je kind(eren).

Workshop
Een korte les van 30 of 45 minuten georganiseerd door een sportaanbieder. Voor deze activiteit zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en je dient de activiteit per kind toe te voegen aan ‘mijn dagprogramma’. De meeste workshops organiseren we vooral voor kinderen waarbij de ouders mee mogen beleven. Sommige workshops zijn er speciaal voor ouders alleen.

Ouder Kind Challenge
Heb je samen met je kind zin in een leuke sportieve uitdaging? Test jullie skills (teamwork, kracht, snelheid en intelligentie) als koppel en verdien een plekje in de finale challenge tijdens de gezamenlijke afsluiting om 15:30 uur. Voor deze activiteit zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en je dient de activiteit als ouder toe te voegen aan ‘mijn dagprogramma’.

Playgrounds
Speel de hele dag tussen 11:00 - 15:00 uur mee op de gezonde playgrounds. Iedereen met een ‘Mega Sportdag ticket’ is welkom om te komen spelen. Deze activiteit toevoegen aan ‘mijn dagprogramma’ is niet nodig.


FILTEREN:

Loading..