MEGA Sportdag 2020 (ochtend)

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 7, 8, 9, 10, 11, 12


   Datum   

13 oktober 2020

   Tijd   

09:00

   Prijs

Gratis!

OMSCHRIJVING:

 

[GEANNULEERD]

Hét Heerenveense sportuitje in de herfstvakantie

Wil jij een dag lang in de herfstvakantie je spelcomputer, je boek, of andere bezigheid aan de kant zetten voor een superleuke sportdag? Een positieve ervaring met sport voor ieder kind (& ouder) ui de gemeente Heerenveen, daar gaat het tijdens deze dag om!

10-tallen sportaanbieders uit de gemeente Heerenveen zijn aanwezig om je mee te nemen in het avontuur van hun sport. Heb je zin om mee te doen aan één van de vele workshops zoals trampoline springen, rugby-en, klimmen? Of heb je altijd al eens een rondleiding willen krijgen door het Abe Lenstrastadion? Kom dan naar de Mega Sportdag 2020!

Dit jaar anders dan andere jaren

Bekijk alle aanpassingen hier.

 Mijn programma

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Beschikbare activiteiten

Helaas is de Mega Sportdag geannuleerd. Aanmelden is nu niet mogelijk. Nadat je bent ingelogd, stel je zelf je dagprogramma samen. Kies uit de onderstaande activiteiten. Klik op de beschikbare tijden om een activiteit toe te voegen aan jouw dagprogramma. Je kunt 3 activiteiten toevoegen.

Helaas is de Mega Sportdag geannuleerd. Aanmelden is nu niet mogelijk. Aanmelden is nodig voor zowel de workshops als de playgrounds. Ouder-Kind challenges doen dit jaar niet mee. VOL=VOL.


FILTEREN: