MEGA Sportdag 2021

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14


   Datum   

19 oktober 2021

   Tijd   

10:00

   Prijs

Gratis!

OMSCHRIJVING:

Hét Heerenveense sportuitje in de herfstvakantie

Wil jij een dag lang in de herfstvakantie je spelcomputer, je boek, of andere bezigheid aan de kant zetten voor een superleuke sportdag? Een positieve ervaring met sport voor ieder kind (& ouder) ui de gemeente Heerenveen, daar gaat het tijdens deze dag om!

10-tallen sportaanbieders uit de gemeente Heerenveen zijn aanwezig om je mee te nemen in het avontuur van hun sport. Heb je zin om mee te doen aan één van de vele workshops zoals trampoline springen, rugby-en, klimmen? Of heb je altijd al eens een rondleiding willen krijgen door het Abe Lenstrastadion? Kom dan naar de Mega Sportdag 2021.

Programma

  • 08:30 uur: Gezamenlijke online kick off met workout voor thuis
  • 10:00 uur: Start workshops/ playgrounds* (stel zelf je eigen dagprogramma(s) samen)
  • 15:30 uur: Gezamenlijke online afsluiting

*de verplaatsing van de ene activiteit-locatie naar de andere locatie dient een ouder zelf te organiseren met zijn/haar kinderen.

Stel jouw dagprogramma(s) samen

Er zijn meer dan 100 workshops/ challenges die je worden aangeboden door Heerenveense sportaanbieders en we organiseren daarnaast de meest uitdagende ‘ouder-kind’ challenges.

Volg de 3 stappen:

  1. Klik op de button hieronder om naar de ‘mijn dagprogramma’ pagina te gaan.
  2. Klik hier op ‘registreren’ om een ouder/verzorger account aan te maken. Vul de gevraagde velden in en check jouw mail met een link en instructie om zelf een wachtwoord in te stellen.
  3. Log vervolgens in om jouw dagprogramma(s) samen te stellen en te bevestigen. Uiteindelijk ontvang je jouw dagprogramma(s) per mail.


Mijn programma

Inschrijven is nog niet mogelijk.

Beschikbare activiteiten

Nadat je bent ingelogd, stel je zelf je dagprogramma samen. Kies uit de onderstaande activiteiten. Klik op de beschikbare tijden om een activiteit toe te voegen aan jouw dagprogramma.

Aanmelden is nodig voor de #workshops en #ouder-kind challenges. Voor de #playgrounds hoeft niet te worden aangemeld. Vol = vol.


FILTEREN: