Oefeninterland ijshockey vrouwen: Nederland – Oostenrijk

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 18+, 55+


Omschrijving

Oefeninterland ijshockey vrouwen: Nederland – Oostenrijk

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari komen de ijshockeydames uit Oostenrijk naar de ijshockeyhal in Thialf om het tegen de Nederlandse dames op te nemen in een oefeninterland! Ter voorbereiding op het WK organiseert IJshockey Nederland in samenwerking met Regio Heerenveen ’n Gouden plak deze wedstrijd. Kom jij het Nederlandse vrouwenteam, dat vorig jaar officieel door NOC-NSF is toegelaten tot de olympische elitetroepen, aanmoedigen?

Nog nooit eerder een wedstrijd gezien? Geen probleem! Lees ons blog waarin we je alles vertellen over de regels van ijshockey, dan zit jij straks als een expert op de tribune!

De wedstrijden: waar en wanneer

De ijshockeydames Nederland – Oostenrijk nemen het twee keer tegen elkaar op:
Vrijdag 10 februari 20:00
Zaterdag 11 februari 17:00

Locatie: IJshockeyhal Thialf

 

Tickets voor maatschappelijke groepen

Het beschikbaar stellen van tickets aan maatschappelijke groepen was tijdens de Dutch Open Shorttrack een groot succes. We hebben ontzettend leuke reacties ontvangen. Daarom willen we dat weer doen! De tickets bieden we tegen een (hele) kleine vergoeding aan, het precieze bedrag staat nog niet helemaal vast. Wel kun je alvast je belangstelling doorgeven! We houden je dan op de hoogte en sturen je direct een mail zodra alle details concreet zijn. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Wil jij met jouw klas, woongroep of sportvereniging op de tribune zitten bij de oefeninterland tussen de dames van Oostenrijk en Nederland? Vraag ze dan alvast aan via het formulier op www.ngoudenplak.nl.

Aanvragen kan tot uiterlijk 29 januari 2023.