Open Dagen Klimcentrum Heerenveen 2021

#sportsnuffelles

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 18+, 55+


Omschrijving

Op zaterdag 20 november en zondag 21 november van 09:30 tot 17:00 uur staan de deuren van Mountain Network Heerenveen open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in hét klim- en bergsportcentrum van Friesland!

Open Dagen Mountain Network Heerenveen

KLIMCLINICS

Open Dagen Mountain Network Heerenveen

Op deze dag vinden er de gehele dag klimclinics plaats voor iedereen die onder professionele begeleiding van onze instructeurs kennis wil maken met de klimsport. Dus altijd al eens kennis willen maken met de klimsport? Dit is je kans! Gedurende de dag worden er twee soorten clinics gegeven:

  • Introductieles auto belay: deze introductieles is geschikt voor jong en oud. Auto belay klimmen is klimmen zonder dat iemand die jou zekert, dus het is geheel zelfstandig. Heb je geen klimvaardigheidsbewijs, maar wil je wel zelfstandig met de auto belays aan de slag? Dan volg je altijd eerst een introductieles van 1 uur. Hierin leer je met het materiaal om te gaan en veilig te klimmen. Je krijgt een certificaat voor auto belay, waarna je zelfstandig aan de slag kan (vanaf 14 jaar en ouder). Normaal kost een introductieles € 10,00, tijdens de open dagen krijg je maar liefst 50% korting en kost de clinic nog maar € 5,00!
  • Introductieles klimmen voor jong en oud: Ben je als (jong) volwassene van plan om een basiscursus te volgen, wil je weten of de sport wat voor jou is of wil je gewoon een keertje klimmen? Dan is de introductieles perfect geschikt voor jou! Na afloop van de les heb je ervaren of klimmen echt iets voor jou is. Om zelfstandig te kunnen klimmen dien je nog wel een basiscursus te volgen. Normaal kost een kennismakingslas € 15,00, tijdens de open dagen kost de les slechts € 7,50!

Gedurende de open dagen kan je ook kennismaken met het boulderen. Hiervoor hoef je je niet van te voren aanmelden, maar vol=vol, het kan dus zijn dat je even moet wachten.

GRATIS ENTREE EN WORKSHOPS

Klimmers die zelfstandig kunnen klimmen ontvangen tijdens de open dag gratis entree en kunnen zich aanmelden voor diverse workshops zoals een introductie voorklimmen, techniek en buitenklimmen. Aanmelden kan via onze website.

Workshop 1 10.00 – 11.00 uur  Clinic voorklimmen
Workshop 2 11.15 – 12.15 uur  Info over buitenklimmen
Workshop 3 13.00 – 14.00 uur  Hoe word ik een sterke klimmer?
Workshop 4 14.15 – 15.15 uur  Clinic Voorklimmen

Zorg wel dat je als klant bij ons staat geregistreerd. Dat kan op locatie, maar van te voren inschrijven scheelt veel tijd.

AANBIEDINGEN EN KORTINGEN

Entree is deze dag helemaal gratis, nieuwe leden profiteren van diverse aanbiedingen en iedereen ontvangt maar liefst 30% korting op kleding in onze winkel. Onder de bezoekers worden twee beginnerscursussen Indoor Toprope en een aantal bonnen voor een kennismakingsles verloot. Tevens wordt er onder de jeugd gescout voor nieuw klimtalent. De beste jeugdklimmers ontvangen een gratis maand klimmen bij onze Mountain Club.

MOUNTAIN NETWORK HEERENVEEN

Mountain Network Heerenveen is gelegen onder het Abe Lenstra-stadion in Sportstad Heerenveen langs de A32. De vorm van de tribune die boven de klimhal ligt zorgt voor een unieke klimervaring voor de beginnende en meer gevorderde klimmer.

Klik hier voor de routebeschrijving en tot ziens op 20 & 21 november!