OPM/Hevoc Scholen Volleybal Toernooi 2020

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, OBS de Optimist, CBS de Burcht,
OBS het Slingertouw, CBS Spring!, OBS Route 0513, OBS Albertine Agnes school, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, OBS Ekke de Haan school, GBS Futura, Sint Jozef school, OBS Akkrum, Ds. Hasperschool, OBS de Boarne, De Buitenkans, CBS de Finne, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, CBS Wybrandischool, OBS Tjongerschool, OBS van Maasdijk school, SWS de Nijewier, OBS Op e Grins, J.B. Kanschool, OBS de Feart, OBS de Compagnon school, CBS de Pream, CBS de Hoeksteen, SBO it Oerset, SBO Meester Duisterhoutschool


Groep / Groepen: 3, 4, 7, 8


Omschrijving

Hierbij nodigen we jullie uit om mee te doen aan het Scholen Volleybaltoernooi 2020
De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de 2 Heerenveense volleybalverenigingen HEVOC en OPM Heerenveen.

Het toernooi is bedoeld voor de kinderen van groep 3/4 en 7/8. 
Groep 3/4 speelt op niveau 2 van het Cool Moves Volleybal en voor de groepen 7/8 gelden de regels van niveau 5. De spelregels vindt u hier.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6/7 spelers.  Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, inwisselen tijdens het spelen is toegestaan. Bij niveau 5 is dat bij de opslag , bij niveau 2 maakt dat niet uit en bepaalt de coach dit.
U kunt aangeven of u met een jongens -, meisjes – of mix team komt. Daarnaast kunt u aangeven of u een jongens- of meisjesteam in een prestatieve poule wilt laten spelen.  Hebt u een team met volleyballers op school dan is de wedstrijdpoule dus een leuke uitdaging. Op dit moment is nog niet bekend of en waar de Volleybal bond een toernooi voor  school kampioenen organiseert. Zodra daar meer duidelijk over is, laten we u dat weten.
Meerdere teams per categorie opgeven is mogelijk, maar mocht blijken dat er teveel zijn, dan wordt er gekeken naar het aantal teams per school.

De kosten zijn 5 per team. U kunt het bedrag over maken op rekeningnr NL69 INGB 0002 2572 29
t.n.v.  penningmeester HEVOC  Pelle Bles onder vermelding van schoolnaam en aantal teams scholenvolleybaltoernooi 2020.