OPM/Hevoc Scholen Volleybal Toernooi 2023

Doelgroep

Basis onderwijs:
CBS Spring!, CBS Wybrandischool, CBS de Burcht,
CBS de Finne, CBS de Hoeksteen, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, De Buitenkans, Ds. Hasperschool, GBS Futura, OBS Akkrum, OBS Albertine Agnes school, OBS Ekke de Haan school, OBS Route 0513, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, OBS Tjongerschool, OBS de Boarne, OBS de Compagnon school, OBS de Feart, OBS de Optimist, OBS het Slingertouw, OBS het Vogelnest, OBS van Maasdijk school, SBO Meester Duisterhoutschool, SBO it Oerset, SWS de Nijewier, Sint Jozef school, it Bûtenplak


Groep / Groepen: 3, 4, 7, 8


Omschrijving

Hierbij nodigen we jullie uit om mee te doen aan het Scholen Volleybaltoernooi 2023.
De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de 2 Heerenveense volleybalverenigingen HEVOC en OPM Heerenveen.

Het toernooi is bedoeld voor de kinderen van groep 3/4 en 7/8. 
Groep 3/4 speelt op niveau 2 van het Cool Moves Volleybal en voor de groepen 7/8 gelden de regels van niveau 5. De spelregels vindt u hier.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6/7 spelers.  Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, inwisselen tijdens het spelen is toegestaan. Bij niveau 5 is dat bij de opslag , bij niveau 2 maakt dat niet uit en bepaalt de coach dit.
U kunt aangeven of u met een jongens -, meisjes – of mix team komt. Daarnaast kunt u aangeven of u een jongens- of meisjesteam in een prestatieve poule wilt laten spelen.  Hebt u een team met volleyballers op school dan is de wedstrijdpoule dus een leuke uitdaging. Op dit moment is nog niet bekend of en waar de Volleybal bond een toernooi voor  school kampioenen organiseert. Zodra daar meer duidelijk over is, laten we u dat weten.
Meerdere teams per categorie opgeven is mogelijk, maar mocht blijken dat er teveel zijn, dan wordt er gekeken naar het aantal teams per school.