Proefles Mountain Club Heerenveen

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 13, 14, 15, 16, 17, 18


Omschrijving

DÉ LEUKSTE KLIMCLUB VAN NEDERLAND

Vind jij klimmen het leukste dat er is? Word dan lid van de Mountain Club in één van de klimcentra van Mountain Network. Je leert van alles over de klim- en bergsport en maak er nieuwe vrienden!


Mountain Club is de jeugdklimclub van Mountain Network. Elke klimhal heeft een eigen Mountain Club. Je leert er alles over de klim- en bergsport. Vanuit deze Mountain Club worden trainingen voor de jeugd verzorgd. De recreanten trainingen zijn speciaal voor de jeugd die kennis wil maken met klimmen. Dit zijn trainingen waarin plezier hebben en spelenderwijs leren klimmen centraal staan. De selectietrainingen zijn bedoeld voor de jeugd die nog beter in klimmen wil worden. Voor de echte fanatiekelingen dus! In deze selectietraining train je onder begeleiding van een ervaren klimmer/trainer en doe je als je durft mee aan wedstrijden!

Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zoals met je klimmaatjes van de Mountain Club meegaan naar het Ardennenweekend. Heb je het klimvirus daarna helemaal te pakken, schrijf je dan in voor een van de Climbing Camps in de zomermaanden.

Dus ben jij tussen de 8 en 19 jaar oud en doe je niets liever dan klimmen? En droom je van stoere avonturen in de bergen? Kom dan nu bij de Mountain Club!

Lijkt het je wat?

Lijkt het je leuk om lid te worden van Mountain Club Heerenveen en te gaan klimmen? Doe dan mee met een gratis proefles door je aan te melden via deze pagina: https://mountain-network.nl/klimcentra/locaties/klimhal-heerenveen/mountain-club/

Als je nog niet zelfstandig kunt klimmen of zekeren, dan volg je tijdens de training eerst een cursus van een instructeur. Tijdens de cursus klim je gewoon mee met de groep, maar krijg je samen met andere nieuwe klimmers van de Mountain Club extra uitleg en oefeningen m.b.t. knopen, veiligheid en zekeren. Natuurlijk is er elke les ook aandacht voor klimtechnieken, want met een beetje advies klim je al snel moeilijkere routes.

Materiaal

  • Sportkleding
  • Haar in een staart