Pumptrack

Doelgroep

Basis onderwijs:
CBS Spring!, CBS Wybrandischool, CBS de Burcht,
CBS de Finne, CBS de Hoeksteen, CBS de Pream, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, De Buitenkans, Ds. Hasperschool, GBS Futura, J.B. Kanschool, OBS Akkrum, OBS Albertine Agnes school, OBS Ekke de Haan school, OBS Op e Grins, OBS Route 0513, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, OBS Tjongerschool, OBS de Boarne, OBS de Compagnon school, OBS de Feart, OBS de Optimist, OBS het Slingertouw, OBS het Vogelnest, OBS van Maasdijk school, SBO Meester Duisterhoutschool, SBO it Oerset, SWS de Nijewier, Sint Jozef school, Overigen


Groep / Groepen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Omschrijving

Onderdeel van het NK Inlineskaten in Heerenveen op 21 en 22 augustus a.s.; neem deel aan het pumptrack parcours in het centrum van Heerenveen!

Wat is een pumptrack?
Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Je kunt het zien als een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark.

Daardoor is het geschikt voor crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, inline skates, longboards en skateboards. Dus eigenlijk voor alle fiets- en skatesporten.

Datum:

Vrijdag 21 augustus.

Tijden:

Van 10:00 tot 14:00 uur.  Vol = Vol.

Locatie:

Sportstad Heerenveen

 

 

Materiaal

Heb jij een eigen step, fiets of skates, neem ze mee! Uiteraard kun je ook gebruik maken van onze materialen op locatie.