Scholen Beachvolleybal (clinics)

Doelgroep

Basis onderwijs:
CBS Spring!, CBS Wybrandischool, CBS de Burcht,
CBS de Finne, CBS de Hoeksteen, CBS de Pream, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, De Buitenkans, Ds. Hasperschool, GBS Futura, J.B. Kanschool, OBS Akkrum, OBS Albertine Agnes school, OBS Ekke de Haan school, OBS Op e Grins, OBS Route 0513, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, OBS Tjongerschool, OBS de Boarne, OBS de Compagnon school, OBS de Feart, OBS de Optimist, OBS het Slingertouw, OBS het Vogelnest, OBS van Maasdijk school, SBO Meester Duisterhoutschool, SBO it Oerset, SWS de Nijewier, Sint Jozef school, Overigen


Groep / Groepen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Omschrijving

De Eredivisie Beachvolleybal Tour komt weer naar Heerenveen!

Van 24 t/m 30 augustus is de tour te vinden op de beachvelden van Sportstad Heerenveen. Ook dit jaar worden er weer beachvolleybalclinics aangeboden aan het basisonderwijs! Op woensdagochtend 26 augustus en vrijdagochtend 28 augustus kunnen groepen zich weer aanmelden.

Tijden:
Woensdag en vrijdag tussen 09:00 en 14:00 uur.

Locatie:
Sportstad Heerenveen

Lijkt het je leuk om samen met je klas te beachvolleyballen en  de basistechnieken van beachvolleybal te leren? Schrijf je dan NU in. Voor deze clinic zijn er geen inschrijvingskosten, dus wees er snel bij want VOL = VOL!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met r.schoenmaker@sportstad.nl.

 

Materiaal

Kom in sportkleding