Scholieren Survivalrun de Knipe 2017

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, OBS de Optimist, CBS de Burcht,
OBS het Slingertouw, OBS de Akker, OBS de Letterbeam/ Commanderije, OBS Albertine Agnes school, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, OBS Ekke de Haan school, GBS de Spoorwijzer, Sint Jozef school, OBS Akkrum, Ds. Hasperschool, OBS de Boarne, CBS de Finne, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, CBS Wybrandischool, OBS Tjongerschool, OBS van Maasdijk school, SWS de Nijewier, OBS Op e Grins, J.B. Kanschool, OBS de Feart, C.B.C. Fan e Wiken, OBS de Compagnon school, CBS de Pream, CBS de Hoeksteen, SBO it Oerset, SBO Meester Duisterhoutschool


Groep / Groepen: 5, 6, 7, 8


Omschrijving

Het jaarlijkse grote feest komt er weer aan! 27 t/m 30 mei staat de Knipe in het teken van de survivalsport. Op 29 en 30 mei is het parcours speciaal voor alle scholieren uit de gemeente Heerenveen opengesteld voor de scholieren survivalrun 2017. Kinderen van groep 5 t/m 8, die in bezit zijn van zwemdiploma A mogen meedoen aan het 5 km lange parcours met uitdagende survivalhindernissen die je samen als team van ongeveer 10 personen moet overwinnen. Doet jouw school ook mee?!

De Scholieren Survivalrun wordt georganiseerd in samenwerking met: Survivalrun De Knipe -De Knipe Yn Tou.

Iedere school uit de Gemeente Heerenveen kan zich aanmelden met een voorkeursdatum en dagdeel om te starten met de gehele groep (opgesplitst in startgroepen van 10-12 personen + minimaal twee 18+ begeleiders per startgroep). De aanmelding dient voor vrijdag 24 maart 23:59 uur binnen te zijn. Daarna zal het team van buurtsportcoaches de startlijst voor beide survival dagen opmaken, waarna de uiteindelijke starttijden zullen worden gepresenteerd.

Sfeerimpressie van vorig jaar terugzien?

Materiaal

Kleding & meeneem advies voor alle deelnemende kinderen & begeleiders:

  • (Strakke) sportbroek / running tight.
  • Sportschoenen die vies mogen worden en niet onder water uit kunnen gaan.
  • Thermo shirt (die je onder het survival shirt kunt dragen die je van de organisatie krijgt).
  • Een sporttas + vuilnis zak om al je vieze kleding in op te bergen na de tijd.