Schoolklimcompetitie 2020

Doelgroep

Basis onderwijs:
OBS het Vogelnest, OBS de Optimist, CBS de Burcht,
OBS het Slingertouw, CBS Spring!, OBS Route 0513, OBS Albertine Agnes school, CBS de Roerganger, CBS het Kompas, OBS Ekke de Haan school, GBS Futura, Sint Jozef school, OBS Akkrum, Ds. Hasperschool, OBS de Boarne, De Buitenkans, CBS de Finne, OBS Sevenaer school, OBS Skoatterwiis, CBS Wybrandischool, OBS Tjongerschool, OBS van Maasdijk school, SWS de Nijewier, OBS Op e Grins, J.B. Kanschool, OBS de Feart, OBS de Compagnon school, CBS de Pream, CBS de Hoeksteen, SBO it Oerset, SBO Meester Duisterhoutschool


Groep / Groepen: 7, 8


Omschrijving

Omschrijving

De schoolklimcompetitie bestaat uit drie onderdelen. Eerst krijgen alle leerlingen uit de deelnemende klassen een kennismakingsles onder begeleiding van gekwalificeerde kliminstructeurs. Naar aanleiding van deze kennismakingsles wordt van elke school een schoolteam geselecteerd wat bestaat uit 4 meisjes en 4 jongens. Het schoolteam krijgt nog een extra klimles bij Mountain Network. Het derde en laatste onderdeel is de finale. Hierin strijden alle schoolteams om de titel schoolklimkampioen 2020.

Opgeven

Opgeven kan tot 17 december 2019. De kosten zijn 50,- per klas. Dit bedrag wordt vooraf gefactureerd door Mountain Network. Om mee te mogen doen aan de kennismakingsles dient het bedrag vooraf betaald te worden.

Maximale deelname

Er kunnen maximaal 6 scholen meedoen.

Tijden

De kennismakingsles gaat plaats vinden in week 2 tot en met 4 van 2020. De mogelijke dagen zijn dinsdag en donderdag van 8:30-10:00 uur en van 10:15-11:45 uur. Opgeven voor de kennismakingsles kan bij het inschrijven, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

De extra les vindt plaats in week 6. Deze vindt op dezelfde tijd plaats als de kennismakingsles, ook op dinsdag of donderdag.

Dé finale vindt plaats op donderdag 13 februari om 14:30 uur.

Locatie

Abe Lenstra Boulevard 23, 8448 JA Heerenveen.

Vragen/opmerkingen

Stuur gerust een mail naar heerenveen@mountain-network.nl