Semi-kickboks/conditie trainingen voor niet-leden van CAH SPORTS

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18


Omschrijving

Het Corona virus met de daarbij horende verplichte stillegging heeft ook bij ons een grote impact gehad, vele fanatieke sporters hebben dan ook hun handschoenen en scheenbeschermers in de kast moeten opbergen.

Vanaf heden mogen wij weer voorzichtig kickbokstrainingen geven.

  • Dit wil zeggen dat er op de woensdagmiddag voor de niet leden tot 12 jaar van 17:00 t/m 18:00 uur  op het Jan Lammer voetbalveldje semi kickboks/conditie traingen gegeven gaan worden door CAH SPORTS.
  • De niet leden van 12 t/m 18 jaar kunnen ook op de woensdagmiddag van 18:00 t/m 19:00 uur op het Jan Lammers voetbalveldje terecht voor de aangepaste 1,5 meter semi kickboks/conditie trainingen.

 

De vaste dagen zoals de maandag en donderdagmiddag zijn ALLEEN voor de leden van CAH SPORTS en de zaterdagochtend ALLEEN voor het selectie-team.

Jullie zijn van harte welkom om eens te komen proeven van het kickboksen.

Het is niet toegestaan voor de ouders om zich rond het trainingsveldje te begeven, de ouders mogen de kinderen alleen afzetten en ophalen.

 

Materiaal

Ook moeten de leden en de niet leden hun trainingsspullen aan hebben voor de les begint, omkleden en douchen kan helaas niet op de locatie.

Wij kunnen daarom ook geen bokshandschoenen en scheenbeschermers uitlenen i.v.m. de regels van het Corona. Je zult je eigen spulletjes moeten aanschaffen, dat kun je ook doen op: www.ready2fight.nl

 

Denk eraan dat er maximaal 10 personen kunnen deelnemen aan deze trainingen, kom je te laat, dan kan je helaas niet meedoen.

Dus meld je op tijd aan….!!!

 

Het enige waarom de trainingen niet zouden kunnen gaan is het weer, hou daarom onze website www.cah-sports.nl in de gaten of de lessen doorgaan.