Zwemmen voor stichting Semmy

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 12, 13, 14


Omschrijving

Kom op zaterdag 6 januari zwemmen bij Sportstad om geld in te zamelen voor kinderen met hersenstamkanker. Sportstad Heerenveen organiseert samen met het Friesland College (CIOS Heerenveen-Leeuwarden) een inzamelingsactie speciaal voor Stichting Semmy.

Stichting Semmy

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (DIPG). Een verschrikkelijke ziekte, waar een kind geen kans krijgt. Per jaar krijgen 16 tot 18 kinderen de diagnose. Na diagnose is de levensverwachting nog maar vijf maanden. Veel en goed onderzoek is de enige manier om dit probleem te veranderen.

Meer informatie over Stichting Semmy>

Aanmelden

Wilt jij je inzetten voor Stichting Semmy? Dat kan! Kom op 6 januari 40 minuten zwemmen en zoek hiervoor sponsors die jouw sportprestatie steunen.

  • Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je alle gegevens die je helpen om sponsors te zoeken en de groepsindeling.
  • Deelname: gratis

Er wordt gezwommen in vijf groepen, met in elke groep plaats voor maximaal 50 deelnemers. De groepen zwemmen opeenvolgend achter elkaar tussen 7.45 en 11.30 uur.

 

Materiaal

Zwemkleding en handdoek