Zwemvierdaagse 2021

Doelgroep

Publiekelijk activiteit

Leeftijd(en): 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12


Omschrijving

Vanaf dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 september (behalve op donderdag 16 september) wordt in zwembad Sporstad Heerenveen de zwem4daagse gehouden.

Vier dagen zwemmen en een mooie medaille én  oorkonde verdienen! Iedereen kan mee doen, tenminste, als je een zwemdiploma hebt! En elke dag een speciale activiteit waaraan je mee kan doen, onder andere waterpolo of synchroonzwemmen! Of gewoon een zwemspel!

Dit jaar is de zwem4daagse gekoppeld aan een actie van de Maarten van der Weijden Foudation. Deze organisatie zet zich in om geld op te halen voor kankeronderzoek en deze keer met name voor kinderen die door deze ziekte worden getroffen en gehandicapt zijn. Maarten van der Weijden, de bekende lange afstand zwemmer (goud op de Olympische Spelen van 2012) en bekend om de zwemtocht langs de Friese Elf Steden komt op zaterdag de zwemvierdaagse in Heerenveen bezoeken.

Misschien leuk om alleen, of met klasgenoten of met je hele klas mee te doen aan dit mooie zwemevenement en veel geld in te zamelen voor de goede doel. Voor de mogelijkheden ga naar de site van de Maarten van der Weijden Foudation (www.mvdwfoundation.nl.)

Aanmelden voor deelname aan de zwem4daagse: ga naar www.zwem4daagse.nl