Heerenveense Nationale Kampioenen

Het zijn rare en ingewikkelde tijden. Door de coronamaatregelen zijn veel sportevenementen en –competities dit jaar niet doorgegaan. Toch wil de gemeente Heerenveen net als voorgaande jaren haar Nationale Kampioenen in het zonnetje zetten. Het lijkt er op dat het door alle maatregelen anders gaat verlopen dan voorgaande jaren. Hoe we het gaan doen is mede afhankelijk van het aantal Nationale Kampioenen.

Daarom horen wij graag zo snel mogelijk wie er dit Nationaal Kampioen is geworden (of eventueel nog gaat worden in de komende anderhalf maand). Voorwaarde daarbij is dat je in de gemeente Heerenveen woont of voor een team in de gemeente Heerenveen uitkomt.

Van meisjes tot 8 jaar die 1e zijn geworden bij het NK turnen tot de 55+ NK Zwemmen 200 meter: graag krijgen we alle sporters in beeld die in 2020 Nationaal Kampioen zijn geworden in een bepaalde klasse/categorie/bond, in de amateursport.

Wie mag je aandragen?

  • Nationale Kampioenen, inwonend in Heerenveen.
  • Iedere sportcategorie; van meisjes van 8 jaar die 1e zijn geworden bij het NK turnen of een man van 57 die 1e is geworden bij het NK zwemmen op 200m bij de 55+ers.
  • Winnende teams mogen ook meedoen.

Hoe gaan we de winnaars van 2020 eren?

  • Een plekje op het 'Feanster Podium'

    Voor altijd online op het digitale podium. Iedere sporter/ team geven we met een sprekende foto online een ereplaats.

  • Huldiging tijdens nader te bepalen moment

    Het zijn rare en ingewikkelde tijden. Door de corona maatregelen zijn veel sportevenementen en –competities dit jaar niet doorgegaan. Toch wil de gemeente Heerenveen net als voorgaande jaren haar Nationale Kampioenen in het zonnetje zetten. Het lijkt er op dat het door alle maatregelen anders gaat verlopen dan voorgaande jaren. Hoe we het gaan doen is mede afhankelijk van het aantal Nationale Kampioenen.

Feanster Nationale Kampioenen Podium

Aandragen Heerenveense Nationale Kampioen

1Sportvereniging/ Sportclub
2Heerenveense Nationale Kampioen