Over ons

Iedere inwoner een positieve gezondheid. Een leven lang!

Een positieve gezondheid is van levensbelang voor mens & samenleving. Structureel sporten & bewegen draagt hier significant aan bij. Daarom doen we er als gemeente alles aan om om inwoners te bewegen naar een positieve gezondheid.

Over ons gaat over al onze inwoners

Samen zetten we een beweging in gang. Samen met sportaanbieders, scholen, hulporganisaties en het bedrijfsleven gaan we voor gezonde inwoners. Voor en door inwoners. Ons ‘Scoren voor Gezondheid’ team met buurtsportcoaches, leerkrachten en leefstijl adviseurs zetten we in als ‘spin in ’t web’ en ambassadeurs om te verbinden, aan te jagen en te inspireren.

Jelle Zoetendal, wethouder sport gemeente Heerenveen

“Een grootse missie. Samen gaan we ervoor.”

Ons team ‘Scoren voor Gezondheid Heerenveen’ als spin in ’t web & ambassadeurs

Met dit team werken we als aanjager, ondersteuner, facilitator, inspirator, organisator en adviseur. We er voor:

Scoren voor Gezondheid Heerenveen

Dit is ons merk. Een allesomvattende zin. Iedere inwoner gunnen we een positieve gezondheid. En het plezier, die positieve ervaring in het proces ernaartoe; het ‘scoren’, is ons doel.

Betrokken raken bij onze aanpak

De missie is groots. Samen gaan we ervoor. Wil je betrokken raken en écht iets betekenen? Bekijk dan onze mogelijkheden hieronder en reageer.

Stage lopen in het bewegingsonderwijs

Speciaal voor studenten van het MBO of HBO. Laat wat van je horen door online een stage-verzoek in te vullen.

Help mee als vrijwilliger

Word lid van de mailinglijst voor vrijwilligers. We sturen je een uitnodiging wanneer we vrijwilligers zoeken voor activiteiten en evenementen in de gemeente.