Samen bewegen en ontmoeten voor het koffiemoment in Wijkcentrum de As

 Samen bewegen en ontmoeten voor het wekelijkse koffiemoment in je eigen wijk!

“Samen bewegen naar gezondheid & geluk” in samenwerking met Welzijnsorganisatie Caleidoscoop!

Met het programma ‘Samen bewegen en ontmoeten voor het wekelijkse koffiemoment’ helpen we beweeg- en leefstijlactiviteiten op te starten voorafgaand het wekelijkse koffiemoment in de wijken in de gemeente Heerenveen. Kortom samen bewegen en ontmoeten met afsluitend een bakje koffie in de eigen wijk!

Wat is er nodig in de verschillende wijken en voor welke doelgroep? Samen met de Aanjager Eenzaamheid, Aanjager Gezondheid, de Welzijnscoach en de Buurtsportcoach zetten we in op een integrale aanpak vanuit de gedachtegoed van het Positieve Gezondheidsmodel.

Gezond zijn, je gezond voelen en zin in het leven hebben is van groot belang. Met Bewegen en Ontmoeten ondersteunen we inwoners om in de eigen wijk bij elkaar te komen om elkaar te ontmoeten en actief bezig te zijn met een gezonde leefstijl. We schenken aandacht aan voeding, beweging en geestelijke gezondheid. We brengen mensen in de eigen wijk met elkaar in verbinding en iedereen is welkom!

Door de regie bij het team van buurtsportcoaches neer te leggen, proberen we zo duurzaam mogelijk te anticiperen. De activiteiten worden opgezet en zodra er een mooie groep is ontstaan, wordt er met sportaanbieders uit de omgeving contact gelegd om het vervolg van de activiteit voort te zetten. De regie blijft in handen van de buurtsportcoaches.

NEEM CONTACT OP

Neem contact op met Lowise via de onderstaande gegevens:

- Email lowise@scorenvoorgezondheidheerenveen.nl

- Telefoon 0615641399